27. mai 2013

GÅVER TIL DEG, MEG OG MARIT - yarn swapping & give away

Delt glede er dobbel glede, ikkje sant? Etter at eg har prøvd garn-bytte (yarn swap) for første gong, gjennom Heidi og bloggen Wool rocks har eg lyst til å dele litt ekstra i etterkant: nemleg ei hemmeleg overrasking frå meg i ein Raverly-pose! Du som skriv ein kommentar under dette innlegget før laurdag 1. juni blir med på trekninga! Du treng ikkje skrive noko spesielt avansert (tilfeldig trekning), men gjerne dele med meg og andre kva du strikkar/heklar/syr/mekkar på akkurat no?

Heidis Springtime yarn swap er over, men eg håpar at ho - og/eller andre! - set i gang noko liknande seinare! Det var moro og spennande å vere med: Eg fekk Marit i Norge som byttevenn, og inspirert av tittelen sendte eg henne ein saftig og grøn mix! Håpar ho synest at grønt er skjønt ... Og sjølv fekk eg ein eksotisk pakke frå Edyta i Canada, med økologisk saueull frå Ontario og urtete for gode draumar!

Alt dette fekk meg altså i skikkeleg gåve-humør, og sidan eg har ein handarbeids-pose frå Raverly til overs, har eg fylt denne med noko snacksy for strikkarar, så no har du sjansen! Denne posen vann design-konkurransen som Raverly arrangerte for eitt år sidan, og då vart eg inspirert og bestilte to. No har eg forresten byrja å sy og "designe" mine eigne strikkeposar - meir om det seinare! 

Do you want to win a Raverly project bag, filled up by me with some surprises for knitters? Then you only have to write a comment here (with contact information) before the 1st of June. I am in a give away-mood, you see!

30 kommentarer:

 1. Oo, ja dette vil jeg være med på:-)Så spennende!

  Fine byttepakker i yarn swapen! Blir spennende å se hva du strikker med det kanadiske garnet:-)

  Jeg holder, som alltid, på med en haug med ting. I strikkeveska mi akkurat nå: en bringebærfarget Lun genser (Pickles) til meg selv, en sandfarget Drømmegenser (også Pickles) til meg selv, en Featherweight til meg selv, en gul vest til minstegutten og et par lange sokker til en baby som straks skal bli født. Puh...har litt å holde på med:-)

  SvarSlett
 2. Åååh, så spennende, klart jeg vil være med!! :-)

  Nyt siste rest av mai!

  Hilsen HildeR
  mari_gull(at)yahoo.no

  SvarSlett
 3. Jeg vil gjerne være med i trekninga. Snilt av deg å ville gi bort!

  Jeg holder på med en genser til sønnen min, inspirert av Marius, space invaders og favorittelementet hette. I tillegg har jeg en egendesignet lue i strikkekurven som har blitt lagt litt vekk da jeg skjønte at den nok blir for lita, og planer om genser til datteren snart.

  SvarSlett
 4. Jeg blir gjerne med!

  For tiden strikker jeg på et babyteppe i bomull i regnbuefarger, og en Featherweight til meg selv. Strikkingen må være enkel i mellom all eksamenslesingen :)

  devilde_91(at)hotmail.com

  SvarSlett
 5. Så gøy med overraskelsespakke i posten!

  Jeg strikker (som vanlig) på masse forskjellig - jeg har to sjal på pinnene, et par votter, et evighetsprosjekt av et stripeteppe, og så tror jeg muligens at jeg starter på en jakke til datteren i løpet av kvelden. :)

  SvarSlett
 6. Hadde vært helt supert å vinne en overraskelse i posten :D

  For øyeblikket holder jeg på med et nøstebarn-teppe i bringebærrødt, et heklet teppe i bestemorruter og det frister veldig å begynne på noe nytt og raskt :)

  Ingrids_96@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Jeg blir gjerne med:)
  For tiden holder jeg på med en retrogenser, pluss et baktus skjerf, og votter og... ja der er flere ting på gang. Det meste blir med tiden ferdig, men jeg er en strikker som MÅ ha flere ting i gang på samme tid.

  SvarSlett
 8. Så spennende - jeg er med:)
  På pinnene har jeg hele fire overdeler til meg selv (heldigvis lenge til høsten) og en kjole til minstejenta.
  Hun har bursdag på lørdag - kanskje det betyr lykke for meg i trekninga di, hehe.

  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 9. Jeg blir med på dette! Alltid gøy om man vinner :)

  SvarSlett
 10. morsomt med litt spenning i hverdagen :-)
  Det er en swap i I make mittens-gruppa på Ravelry i sommer som ser hyggelig ut: http://www.ravelry.com/discuss/i-make-mittens/2584501/1-25#12 Jeg teller på knappene om jeg skal melde meg på.
  Strikker litt forskjellig for tida, blant annet en Blomekrans-genser. (http://www.ravelry.com/projects/torirot/blomekrans-vest-2)

  SvarSlett
 11. Spanande - klart eg har lyst å vere med på denne trekninga! :-)

  For tida har eg gått laus på alt Østlandsgarnet og Viking Superwashen min, og strikkar koseleg rilleteppe etter mønster frå Arne & Carlos. Veldig inspirerande å sjå at alle dei i utgangspunktet så triste/umulege fargane faktisk går godt saman i denne settinga. Herleg rettfram-strikking utan mykje teljing og surr!

  SvarSlett
 12. Spennende! Dette vil jeg være med på!

  Jeg holder på med en fanakofte i sisugarn, og den har jeg holdt på med lenge... Gleder meg til å starte på noe nytt ;)

  SvarSlett
 13. Krysser fingrene... Strikket på lun genser fra pickles. Med maaaange masker pr runde! Tar litt tid, ja;)

  SvarSlett
 14. Så kjekt! Du er jammen snill. :-)

  Eg held på med to tepper - eit til nepalteppeprosjektet og eit til meg sjølv, eit par med sokkar og ei babyjakke. Kjekt å ha litt å variere mellom.

  SvarSlett
 15. Artig, spennende, så snill du er.

  Jeg har mange prosjekter, har akkurat avsluttet en nøstebarngenser (må feste litt tråder) og er ikke sikker hvilket prosjekt jeg skal avslutte nå... minst ett til som må avsluttes før noe nytt. Tror jeg.

  SvarSlett
 16. Hei!

  Jeg var også med på garnbytte hos Heidi for første gang nå, skikkelig gøy! :) Blir arti å se hva du strikker.

  Og så snill du er som deler ut gave. Jeg er med! :)

  Selv holder jeg på med en sommertunika til jenta mi i Nøstebarns deilige silkeull, pluss en håndfull andre prosjekter som alltid :)

  SvarSlett
 17. Hurra for gi-bort! Jeg strikker alt for mange ting på en gang - noe jeg forsåvidt alltid gjør :)

  SvarSlett
 18. Eg strikkar ein kvit bomullsgenser i str. 18 mnd. med hullmønster og fletter. Er gjerne med i trekninga!

  SvarSlett
 19. Moro :) måtte akkurat gi opp snedronningen av Marianne isager

  SvarSlett
 20. Etter å ha sett alle de fine garnbyttebildene inne på Wool Rocks angrer jeg litt på at jeg ikke ble med, jeg også. Må nok være med neste gang! Akkurat nå strikker jeg Bloomsbury, og gleder meg til å legge opp til Lun genser :)

  SvarSlett
 21. Jeg vil gjerne være med i trekninga. jeg strikker (inspirert av bloggeverdenen) et rillestrikket restegarnsteppe :)


  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 22. Jeg vil gjerne være med:)

  SvarSlett
 23. så moro! jeg kom aldri så langt at jeg ble med i den swap'en jeg..
  jeg strikker på sjal om dagen, men skal bytte ut det til fordel for en cardigan med mønster i helga. må bare fp garnet i posten først :D

  SvarSlett
 24. Så kjekt, jeg vil gjerne bli med. Strikker litt forskjellig, men jakke til babyen og genser til dattera er på pinnene nå, og et sommerteppe som bør bli ferdig. Koselig bloggen din, liker den godt. Hilsen Marit

  SvarSlett
 25. I'm so happy you received the package! I started to worry. Best wishes!

  SvarSlett
 26. Oi oi, her er detberre å hive seg med! Eg elskar overraskelsar og vil gjerne delta. Nett no er eg i ferd med å gjøre ferdig ei strikkejakke til meg sjølv, stort prosjektsom eg er stolt av. Og elles er det sying av ulldyr det går i, blant anna sauer fakstisk!

  SvarSlett
 27. Hei hei! For ein spennande pose! Her er det Haustvest til fest i jentefargar som er paa pinnane. Sara :)

  SvarSlett
 28. Hei, jeg vil gjerne være med! For tida strikker jeg en poncho samt mariusgenser med rundfelling. Jeg er Tuna på Ravelry :)

  SvarSlett
 29. Eg vert med og! Den ravelryposen såg spennande ut! Her gjeng det i retroblå vest til mitt skjønne fadderbarn, og monge idear i hovudet, bl.a om lett-å-strikka-ting til jolemesse.

  SvarSlett
 30. Eg vil og gjerne vere med! Inspirert av deg sette eg igang med "sirkeljakke" i same garn som du har strikka (Isager Høylandsgarn), den er kjempefin! Men så var ikkje skuldra mi heilt einig, størrelsen vart for liten og det gjekk i det heile veldig seint framover. Så då vart det opprekking og overlating til mamma som strikkar ein større størrelse.. Så eigentleg har eg strikkepause (pga nemnde skulder), men strikkar litt på ein rullegenser i lysegrå og raude striper.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...