Les gjerne også Vottelaugets fellesblogg:

  • - Ho ho, er det noen som venter på, og kanskje til og med gleder seg til advenstsmysteriet? Adventstiden og mysteriesamstrikken er like rundt hjørnet! I da...
    for 2 måneder siden

7. november 2014

VOTT OG SINGELLIV - single mittens

Finst det ei moralsk lov som seier at vottar passar best som par? I tilfelle er eg ein notorisk lovbrytar. Eg går skamlaust rundt i byen med umake vottar, og no er dette syndige livet faktisk i ferd med å bli ein vane - som eg likar!

Kva med deg? Har du mange single vottar i skapet? 

Eg unnskyldar meg med at eg er ein del av "Eventyrlige votter"-teamet, der vi har teststrikka og eksperimentert både dag og natt. Då er pliktstrikk av vott nr 2 den store bøygen, for det er så moro å berre leike vidare, med andre fargar og nye garnsortar! 


Difor må eg innrømme at barnevottane "Bukkene Bruse", som eg teststrikka for Knitnetty/Wenche Roald, enno ikkje har fått matchande partnerar. Men eg var smart nok til å strikke éin høgrevott, og éin venstrevott, difor kan dei faktisk brukast allereie no, med hopp og sprett! 

Og dette er også mitt beste vottestrikk-tips: Gidd du ikkje å strikke ein maken vott med det same, så strikk i alle fall den neste for motsett hand! Vips, så har du eit vottepar klart når vinteren kjem.
Og Nøkken i blå lamull ser faktisk temmeleg fornøgd ut, sjølv om partneren er blodraud og full av hårete alpakka? 

Desse barnevottane teststrikka eg for Monstermønster/Merete Jansvik Toft, og å kunne spreie lusa fritt og uhemma som her, var herleg frigjerande! Slik blir faktisk ingen Nøkken-vott lik dei andre, uansett.
Og kva med desse tre single Reveenka-vottane i Tumi? Får dei nokon gong møte tvillingsjelene si, skal tru ...? PS: På prosjektsida til Reveenka på Raverly står fleire fakta om desse tre nye variantane mine.


Oppdatert 18. november: Det kan faktisk også lønne seg å strikke single vottar! Vi i Vottelauget delte impulsivt ut singelvott-prisen som ein av ekstrapremiane i den eventyrlege konkurransen vår, berre sjå her. (Og, ja - eg var med i juryen :-) Og her er blogginnlegget til Babben/Barbro, som vann denne prisen med ein vakker og lilla "Eventyrblomster"-vott!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...