Les gjerne også Vottelaugets fellesblogg:

3. september 2015

HAVBLÅ VINNARAR, LYSEGRØNT HÅP

Trekninga av Tommelise-garnet er over, og tilfeldigvis vart det havblått til begge vinnarane. 

No har eg nøsta opp silkeulla (... pluss eit nøste kvit merinoull til kvar), slik at det skal vere rikeleg til å strikke eit par Tommelise-vottar, også om ein doblar garnet for å få større vottar.

Når eg går til posten med garnet, kjem eg også til å sende ein tredje pakke avgarde: Nemleg vottane med grøne fuglar på (strikka i Cheeky Merino Joy). Desse går til den nystarta Facebook-gruppa "Strikk til flyktninger". Ei bokstaveleg tala bittelita gåve, men eg håpar ho kan varme små hender i vinter.

Dei to som vinn ein havblå Tommelise-garnpakke er nr. 8: Aashild Leithe Hetland, som skreiv: "Silkeull, den høres så god ut! Har aldri prøvd dette garnet."

Og nr 50: Solveig/Made by SolisVotteboka står på ønskelisten ... Elle melle deg fortelle vanskelig å velge her, men jeg ender nok på Silkeull. Nytt garn for meg som jeg veldig gjerne skulle prøvd ut. Nå x-jeg strikkepinnene og venter i spenning :-)

Hurra og gratulerer! Og til alle de andre: Hjarteleg for innsatsen og fine kommentarar. Spennande å lese!  Å dele ut garnpakkar er moro, så det blir nok fleire sjansar utover hausten.

PS: No treng eg altså postadressa til Aashild og Solveig slik at garnet landar på rett stad: 
De kan bruke e-postadressa mi frida.fielding(krøllalfa)yahoo.com  Oppdatering: Begge vinnarane har tatt kontakt!


Trekninga er gjort på nett, med hjelp av random number generator. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...